Hoody v předvýchově
menu

Hoody v předvýchově

Ahoj,
jmenuji se Hoody a narodil jsem se 28. 4. 2022.
Už jsem oslavil osm měsíců od svého narození. Teď bydlím u dvojnožců s paničkou, páníčkem a dvěma kluky.

Každé ráno vstávám v 6:30 a už se těším ven. Když se vrátím z procházky, hned dostanu snídani, která mi moc chutná. Potom si jdu na chvilku odpočinout. Zjistil jsem, že panička je nešikovná a pořád jí něco padá na zem. Podávám jí tedy ty věci a jsem rád, že jí mohu pomoci.

Dopoledne ještě jdeme na procházku po městě, protože bydlíme u hlavní silnice v 8 patrovém domě v Praze. Jezdím tedy výtahem nebo chodím po schodišti. Často také jezdíme autobusem, tramvají nebo metrem. Někdy dokonce jedeme vlakem. Jednou nebo dvakrát za týden jdeme nakupovat do nákupního centra, kde je spousta lidí, ale to mi vůbec nevadí.

Odpoledne se těším na kluky, až půjdeme zase ven. Často jdeme na psí louku, kde mám spoustu psích kamarádů. Chodí tam také děti ze školy a tak mám radost, když potkáme i nějaké lidské kamarády.

Kolem 18 hodiny se už moc těším na granulky. Mám tak plné bříško, že si jdu odpočinout. Ve 22 hodin jdu ještě jednou vyvenčit. Celou noc spím ve své boudičce.

O víkendu jezdíme na chalupu na Šumavu. Cesta v autě mi vůbec nevadí a velmi se tam těším. Jsou tak koně a kozičky, které moc rád pozoruji.