Chipp už je velký kluk
menu

Chipp už je velký kluk

Chipp už je velký kluk a začínající puberťák. Zkouší, kde jsou hranice důslednosti i trpělivosti, ale pořád je neuvěřitelně milý. Začíná zapomínat svoje jméno i všechny povely, ale vždy se spolu domluvíme. :-) Miluje jídlo a mazlení a nechává se hladit úplně všude - často si sám vyprosí drbání, když koukáme na televizi, tak že si k nám sedne zády a přes rameno se dívá, zda jsme jeho signál pochopili. A když náhodou přestaneme, nahlas si povzdechne.

I když měl ze začátku trochu problém pochopit, co znamená aport, dnes už nosí úplně všechno a svýma očima nás prosí, abychom si s ním minimálně čtyři hodiny v kuse hráli. Eskalátory i nástupy a výstupy z MHD zvládá bravurně, trochu ho ještě trápí nástupy do vlaku, ale postupně je trénujeme a věřím, že až budeme Chippíka předávat, bude to rozený cestující - vždyť máme ještě necelý půl rok na trénink. :-)

Každý den se snažíme vymyslet něco nového, kam bychom s Chippem mohli zajít - kavárny, přednášky, kancelář, máme v plánu i koncert a kino - je to kliďas, všude se chová nanejvýš vzorně. Miluje všechny pejsky a hlavně je něžný k dětem, až mě samotnou někdy překvapuje jeho trpělivost a klid. Chipp taky zažil svůj první sníh a hned se do něj zamiloval, trávili jsme venku celé dny, jak se mu nechtělo domů.

I když je Chippík občas rošťák, je to obrovský šikula a i když někdy dělá, že neslyší, vždycky nám svým úsměvem a očima vykouzlí úsměv na tváři a cítíme takovou vnitřní hrdost, jak to ten náš malý šmudla všechno zvládá :-)

Pac!
Chipp a Bára