Cherry, od štěněte k psí slečně
menu

Cherry, od štěněte k psí slečně

Cherry už je protřelá Pražačka a zvládá levou zadní nástrahy velkoměsta. Jelikož Cherry střídá 2 pražské domácnosti a 2 pražská pracoviště a spoustu dalších víkendových míst, má stále nové podněty a stále co objevovat. Lehce si zvykla na kancelář a kolegové ji přijali za svou.

Na podzim jsme společně navštívili festival Signal, zvládly spaní ve stanu v Krkonoších. Pořídily a přepsaly nové auto. Kontrolu na STK zvládla Cherry bravurně v kufru nového auta. Rovněž jsme začaly trénovat pražské kavárenské povaleče. Navštívily bio jarmark a Zemědělské muzeum v Praze. Pobyly na Berounce s 2 kočičáky a několika ovcemi. Zvládly vánoční trhy a ten nákupní shon kolem Vánoc.

Podpořily sbírku spolku Fakt-Um na Pomocné tlapky. A dokonce jsme těsně před Vánoci vyzvedly šek v hodnotě 50 000 kč věnovaný žáky ze Základní školy Korunovační na Praze 7 Pomocným tlapkám. Cherry tam byla za hvězdu, navzdory x desítkám hlučných a neposedných dětí.

Ještě jednou velké díky za podporu!!! 30.12. jsme navštívily pražskou ZOO, kde největší úspěch měli psi ušatí a surikaty. No, a dělobuchy na silvestra jsme obě prospaly.