Zofie už nedělá skoro žádné vylomeniny
menu

Zofie už nedělá skoro žádné vylomeniny

Tak, a jsou za námi první Mikuláš, Vánoce a Silvestr a také první sníh.

Přiznám se, že jsem se tohoto období docela bála. Ale díky této nepříjemné covidové době to bylo asi malinko jednodušší než při běžných zimních svátcích.

První sníh přivítaly obě holky s nadšením a hned se jelo bobovat. Nevím komu se to líbilo více :)

V předvánoční čas jsme vzaly holky na nákup do Žofky známé Olympie v Plzni kde i přes kupu lidí byla vzorná a starší dcery jí poprvé viděli ve větší akci a obdivovaly její um jízdy na schodech a ve výtahu. Anička to zná a ví, že to Žofka umí ale holky většinou s námi společně nechodí.

Vánoční svátky jsme trávily v Českém Krumlově kde, jak je vidět, jsem užívaly sněhu a poprvé jsme také Žofku vzaly na koně k mému bratrovi. Musím říct, že bylo vidět, že z nich má respekt. Ale zvládla to bravurně.

Musím říct, že je znát delší čas kdy je Žofi s námi. Je klidnější, už nedělá skoro žádné vylomeniny. Pokud pracuje a je oblečená tak určitě ne.  

Anička už také mnohem častěji přistupuje na hraní si se Žofi i bez našeho pobízení. Ráno jí da sama od sebe papat a cítí se velice důležitě touto zodpovědností. Stejně tak miluje se Žofinkou chlubit když jí kolemjdoucí Žofinku chválí a ona hrdě hlásí, že je její a že na ní dotyčný NESMÍ sahat :)))

Jsme čím dál víc rádi, že jí máme :) 

Žofinka, Anička a zbytek rodiny