Vzorňák Voody
menu

Vzorňák Voody

Milé Tlapky, 
Ráda bych se s Vámi podělila o společné soužití s Voodym za posledních pár měsíců. S Voodym už jsem druhým rokem, a to v této nelehké pandemické době.

Když se ohlédnu zpět musím říct, že Voody má pro mě neuvěřitelnou cenu, víc než kdy jindy. Obzvlášť v nouzovémm stavu se mi stává nejen šikovným společníkem, ale také asistentem na plny úvazek :) Voody je parťák který mne vždy vyslechne, kdykoliv něžně pomazlí a v zimě zahřívá. Mnohokrát se mi také stalo, že mi bylo chladno a Voody mě svým tělem velmi rychle zahřál, nejen na těle ale také na duši. Jsme stále doma a tudíž dochází častěji k tomu, že mi něco spadne, že potřebuji otevřít dveře nebo rozsvícet světla viz příloha.

 I v této nelehké době je moc fajn že mě Voody drží v kondici a to pravidelným venčením a kratšími vycházkami.

Když jdeme spolu nakupovat tak je Voody velký vzorňák a ví jak se sluší a patří chovat na veřejnosti. Kráčí vedle mě jako král a všímá si jedině své paničky nikoliv regálů a jiných rušivých elementů. Ráda bych také podotkla, že Voody je svým způsobem jedinečný, svou milou a hodnou povahou, kterou si dokáže získat nejen mě, ale všechny kolem včetně našich asistentů, kteří jej mají moc rádi.

Potom všem co jsem Vám napsala bych Vám chtěla opět velmi poděkovat za Vaši každodenní a nelehkou práci ve výcviků pejsků, kteří jsou nám posléze parťáky k nezaplacení.

S pozdravem a snad brzy naviděnou Petra a Voody