Vanda a Čokoládový festival
menu

Vanda a Čokoládový festival

Ahoj přátelé, nejen, z tlapek,
dnes vám naše zážitky, z posledních dní, budu, místo své paničky Danči (Daniely), vyprávět já. Z pohledu psí kámošky a asistentky.
V sobotu 12. 03. 2022, jsme s Dančou a mamkou byli na jedné úplně senzační akci v Teplicích v obchodním centru Galerie. My sem teda jezdíme často, protože je tu prima kino. A trénujeme odložení… Včera to ale bylo, hlavně pro mě, výjimečné. Byl tu Čokoládový festival 2022. Všude byla spousta čokolády, ale taky hrozně moc lidí. Chovala jsem jako správně vychovaný asistenční pes s vysokou tlapkáckou školou. Musely jsme s Dančou být opatrné a dávat pozor na sebe a ostatní lidi. Všechno jsme zvládli. I když já čokoládu nesmím, s Dančou jsem si tenhle festival vážně moc užila :).
Ještě pár mých dovedností… Mimo jiné, dovedu upozornit na zvonící mobil všech členů rodiny, a to má každý jiné vyzvánění. Mobil nosím jen Danče. A když jednou zvonil Danče mobil v kabelce, běžela jsem ke kabelce a čekala, až mamka mobil z kabelky vyndá. To jsem Danče udělala velkou radost.  Jsem prostě šikulinka a pašáček. Říká vždycky Danča.
Zažily jsme i jeden ošklivý zážitek. Jeli jsme, ve čtvrtek 10. 03. 2022, autobusem a jedna paní řekla, že Danča má všechno, ale vozík špinavý jako prase! I já vím, že když je venku zima, vozík se nedá umýt, protože ho Danča potřebuje a nemá náhradní. Danča byla pak moooooc smutná. A proto, když jsme přišly domů, olízala jsem jí celý obličej, aby věděla, že jsem tu pro ní, mám jí moc ráda, a že spolu zvládnem všechno...
To je od nás pro dnešek všecko.
Vandička s Dančou.