Daniela s Vandičkou po delším čase…
menu

Daniela s Vandičkou po delším čase…

Po delším čase píšeme náš další příběh. Co je u nás nového? Bohužel se nepovedlo zrealizovat další focení s fotografkou, doufáme, že to brzy napravíme.

Vandička už zvládá podat obálky a papíry vcelku bez roztržení. Máme za sebou první společné Vánoce, při kterých Vandička dostala také dárky, ale podílela se i zdobení stromečku. Podávala ozdoby.

Bez problémů zvládá ohňostroje a bouřky. Vůbec z toho nemá strach. Mám můj velký obdiv. V této souvislosti mě napadá otázka. Když mě moje první asistenční fenka Ebinka dokázala zbavit strachu ze psů… Dokáže mě Vanda zbavit strachu z bouřek, ohňostrojů a petard? Na to odpoví až čas.

V lednu se Vanda jako skvělý diagnostik, odhalila zlomeninu kotníku na pravé noze a pomáhala i jeho léčením a rehabilitací. I tady mě doprovázela na všechny kontroly a rehabilitace. Jinak Vandička zvládá i všechny ostatní dovednosti. Dá se tedy říci, že v našem týmu vše klape, jak má. :-) Do naší rodiny koncem prosince 2020 přibyl další člen, synovec Ríša, kterému já říkám Richie. Vanda zvládne pomoci také s jeho hlídáním

O tom, co s Vandičkou společně dokážeme, se měli možnost přesvědčit, ve čtvrtek 16. června 2021, studenti a pedagogové VOŠ, OA, SPgŠ a SZŠ Most - Střední zdravotnické školy, 1. a 2. ročník oboru Masér ve zdravotnictví. Přiznám, že jsem měla trému, jak se ale ukázalo, byla zbytečná. Vandička se chovala ukázkově klidně a všehnno, co měla, předvedla. Tím jak dobře to zvládla ve větším množství obecenstva, mi vyrazila dech, dobrém slova smyslu. Jen z potlesku byla malinko vyjukaná.

Závěrem dnešního příběhu bych ještě velmi poděkovat za pomoc s notebookem paní Magdě Smolové a jejímu synovi panu Miroslavu Rytířovi. Moc Vám oběma děkuji za všechno. Bez Vaší pomoci bych vůbec nemohla pracovat, ani napsat tento příběh. Moc Vaší pomoci vážím a jsem za ni vděčná. Ještě jednou moc děkuji.

Pro dnešek se loučí a všechny Vás zdraví

Daniela & Vanda