Tira se u nás už úplně zabydlela
menu

Tira se u nás už úplně zabydlela

Tira se u nás už úplně zabydlela. Je tady prostě doma a chce být stále s celou rodinou. Nejraději má víkendy, kdy jsou všichni doma. Postupně všechny obejde a přivítá.

Když jsme doma, přes den nespí, stále chodí a pozoruje denní provoz. A je vidět, že se těší na hlavní událost dne – procházku. Je jí jedno, kam jdeme nebo jedeme, vždy si to užívá a má radost.

Byli jsme již 2x na výletě v Praze. Byla to pro ní práce, byla pak dost unavená. Nevadí jí pohyb, ale unaví se hlavně psychicky, protože má ve velkoměstě hodně podnětů.

Do restaurace chodí ráda. Vždy si lehne pod stůl a poslušně čeká, až se najíme. Také jsem s ní byl u svého lékaře. Byla opět vzorná. Také proto, že můj doktor dobře věděl, že na ní nemá zbytečně reagovat.

Po společně stráveném dni většinou ležíme u televize. Tira spí anebo si spolu hrajeme. Mazlení jí ještě úplně nejde, raději si chce hrát. Je to ale miláček, takže jí beru takovou, jaká je.

V noci zatím nespí se mnou v pokoji. I když má u mě k dispozici pelíšek, raději je na chodbě. Mě to úplně vyhovuje, protože je v noci klid a dokud jí neřeknu, z boudy nevyleze.

Každé ráno se těším, až jí vzbudím a uvidím její rozpustilou hlavinku.