Tři roky se Snippem
menu

Tři roky se Snippem

Už to jsou tři roky, co jsme se poprvé viděli se Snippem na společném secvičování v Plzni. Tehdy na mě působil jako veselý rarášek, který si rád hraje a poznává rád nové věci.

Za ty tři roky se z rozverného kamaráda stal věrný přítel a průvodce. Přestože Snipp miluje mého muže a strašně rád dovádí s našimi syny, vím, že jsem se stala jeho milovanou paničkou. Věrně mě doprovází každý všední den do práce a trpělivě čeká, až skončím s masážemi, aby mě zase dovedl zpět domů. Když jsme loni absolvovali se Snippem rekondici v Plzni, chtěl s ním cvičitel Pavel projít určitý úsek. Já měla počkat na místě. Snipp sice poslouchal a dělal, co cvičitel požadoval, ale bylo patrné, že je nervózní z toho, že svoji paničku opustil a nechal ji v prostoru bez pomoci.

V loňském roce probíhala u nás v obci stavba nového chodníku, což pro nás bylo nové dobrodružství. Snipp bral překonávání nových překážek jako úžasnou výzvu a těšil se na každou cestu do práce. Věděl totiž, že ho patřičně pochválím a dostane i nějakou dobrůtku za odměnu.

Stejně jako se stal Snipp členem naší rodiny, stal se neodmyslitelnou součástí našeho městečka. Vykouzlí úsměv při setkání u babiček z domu s pečovatelskou službou, u dětí ze školky jdoucích na procházku, stejně jako u prodavaček v obchodě.

Je to prostě můj úplně nejlepší kamarád a takový na stromech nerostou! Díky Snippe!

Renata