Sendy se už těší na jaro
menu

Sendy se už těší na jaro

Milé Pomocné tlapky,

všechny Vás moc zdravíme a přejeme ať se Vám všem daří!

Je zima a Honzík si se Sendynkou rádi užívají společné chvíle na zahradě. Ze sněhu mají radost oba dva. Letos Honzík ještě nelyžoval, tak alespoň spolu dovádějí kolem domu. Běhání a válení ve sněhu to jsou jejich oblíbené disciplíny.

Od září začal chodit Honzík na šachy. Tak Sendynka od té doby shlédla již spoustu šachových bitev. Je skvělé, že ani jednou žádnou figurku nevzala ani do žádné nestrčila, je skvělá.

Letos k Vánocům Honzík dostal hru Bum bum burrito. Při hře každou chvíli po sobě házíme gumovými burrity. Sendy je zlatá, protože aniž bychom ji museli něco říkat, tak pochopila, že gumová burrita nejsou pro ni a v klidu sedí u nás. Její klid je obdivuhodný. Jen si užívá, že nás sedí spoustu u jednoho stolu.

Spokojenější je jen, když s Honzíkem vyrazí na procházku do lesa. Naštěstí máme les hned za domem, tak mohou chodit na dlouhé vycházky. Sendynka byla moc ráda, když se s Honzíkem mohla zúčastnit Silvestrovského běhu, tak se poprvé dostala i na atletickou dráhu a vyfotila se s celým oddílem atletů.

Velkou pomocnicí je Sendy Honzíkovi stále při usínání. Vyzařuje z ní krásné teplo a klid. Když ji Honzík nemá u sebe, tak je Sendy alespoň celou noc u postele.

Sendy se už určitě těší na jaro, až bude zase doprovázet Honzu do školy i ze školy.

Mějte se krásně! Ať se Vám daří!