Další rok se Sendy
menu

Další rok se Sendy

Milé Pomocné tlapky,
všechny Vás moc zdravíme. Dnes je 30. 6. takže první, co mě napadá je, že Sendynka celý rok s radostí doprovázela Honzíka do školy a ze školy, takže by si zasloužila také vysvědčení a určitě by něm byly samé jedničky. Kromě doprovázení do školy s ním také dělá všechny jeho úkoly.

V zimě Honzíka doprovázela na běžkách. Běhala šťastně mezi námi. Několikrát s ním byla na bowlingu, kde v klidu ležela u stolu a trpělivě čekala, až dokončíme hru a půjdeme zase domů. Personál na bowlingu je vždy velmi vstřícný.

Letos Sendynka s Honzíkem prožili dost akční Velikonoce, kdy spolu s kamarády obešli spoustu domů. Spokojený byli oba. Sama jsem se divila, jak dlouho koledovali a Honzíkovi vůbec nevadilo, kolik cizích lidí při tom navštívil.

Oblíbeným místem na procházky obou je jezero Milada. Tam je nám nejlépe na jaře a na podzim, teď už tam na ni bude moc teplo.

Honzík potřebuje postupně zlepšovat různé pohybové dovednosti, tak nám teď Sendy pomáhá, i když trénujeme hod tenisákem. Chodíme na hřiště, Honzík hází a Sendynka nám nosí míček a ochotně ho podává, tak aspoň nemusím pořád pro míček běhat já.

Přes léto by chtěl Honzík i více běhat, tak myslím, že s tím nám Sendy také ráda pomůže.

Mějte se krásně! Ať se Vám daří!
Urxovi