Co nového u Anety s Otíkem
menu

Co nového u Anety s Otíkem

Pozor! Hlášení! Co nového u Anety s Otíkem

Od posledně jsem toho absolvoval hodně. Byl jsem jako doprovod v Jeseníku, kde panička vystupovala s baletem Globa. Úspěch velký, potlesk velký, jen těch lidí mohlo přijít trochu víc. Po přespání v penzionu Pod Smrkem jsem nakonec udělal na ubyvatele psí pohled a neplatil jsem za nocleh nic.     

Kromě nového speciálního kola, co má panička od prázdnin doma, má nový i mechanický vozík. Ten ale nemá jednu celkovou stupačku, ale dělenou, čili dvě, takže když chci vyskočit a "pozdravit " paničku jak jsem byl zvyklý, tak šlápnu do prázdna a tím pádem nedosáhnu na obličej. O to víc se věnuji uvolňování rukou. Taky rád sundávám ponožky, a pak ty nohy, ty jsou někdy studené...brrr. Ale sranda je pořád. Samozřejmě s radostí podávám spadlé věci či podle potřeby otevírám dveře. Rád se nechávám opečovávat, třeba při vyčesání mé srsti, to je potom často plný kyblík chlupů.

Taky se konaly volby, kterých jsem se zúčastnil, vhazování volebních listů nás sice moc nebaví, ale vždy to nějak s paničkou odvolíme, já  na odchodnou zavrtím ocasem, komise se dobře baví a to nás těší.

Nyní je nejdůležitější zdraví, mamku jsme měli týden v nemocnici, taky musí mít vždycky něco extra... to jsem pak každé ráno všude chodil, čmuchal, hledal...no co to je, toto? Nepořádek, nepořádek...moje smečka nebyla komplet. Teď jsme sice doma všichni, ale zatím tedy žádná hitparáda.

Přejeme Vám všem hodně radosti s námi, chlupatými čtyřnohými kamarády a všem především hodně zdraví!

Klidný a pokojný zbytek adventu!

Aneta Krylová s Otíkem a rodiče