Poděkování
menu

Poděkování

Tentokrát se s vámi chci podělit o jednu velkou, ale fakt velkou radost. Nebude to ani tak o Otíkovi, mém černém čtyřnohém parťákovi, i když… Pomocné tlapky mají na mé radosti také svůj podíl.

Za vším hledej ženu. Tou je paní Naďa Kalinovská Vanišová, která dlouhodobě podporuje nejen Pomocné tlapky, ale i mě a má spoustu dalších krásných aktivit.

Tentokrát pro mě začátkem června v Praze nachystala velké překvapení. A to byla a je fakt pecka. Dostala jsem totiž speciální elektrokolo pro handikepované! Předání kola proběhlo ve velmi slavnostní a milé, přátelské atmosféře. Splnil se mi tak můj několikaletý sen.

Ono totiž nejsou kola jako kola. Ty na vozíku, na kterém sedím celé dny, jsou sice čtyři, moje nové speciální má kola „jen“ tři, ale ta jízda je tedy „jízda“ panečku! Na speciální sedačce se mi výborně sedí, na každý cyklovýlet se strašně těším.

V sobotu 31. 7. jsem se tak mohla zúčastnit akce „Na kole dětem“ ze Štěpánova po Hané s Josefem Zimovčákem. Je to charitativní cyklojízda, výtěžek je věnován na podporu onkologicky nemocných dětí. Mohla jsem tak být součástí pelotonu zdravých sportovců cyklistů, a to za policejního doprovodu! Celková délka trasy měřila 85 km, my jsme sice jeli jen část, tempo bylo svěží, žádné „lážo-plážo“... ale pro mě to byl velký zážitek! Samozřejmě také díky místním organizátorům této akce.

Můj život a pohled na svět je teď mnohem radostnější, veselejší, bohatší, barevnější… díky Vám paní Vanišová a Vašemu velkorysému daru, kterého si velmi vážím! Je moc dobře, že dobří lidé stále žijí a dobré skutky se dějí i v dnešní době! Na kole je to prostě super, z fotek je znát, jak zářím štěstím! MOC DĚKUJI!!!

Vaše Aneta s Otíkem a rodiče Krylovi