Olinovi už je 8 let
menu

Olinovi už je 8 let

Rok utekl jako voda a už je zase čas na pozdrav do Tlapek. Máme se i s Olinem dobře. Olinovi už je 8 let a nějak nám šedne na bradě. Po delších výletech ho trochu bolí klouby, tak ho někdy místo výletu necháváme doma a bere pravidelně podpůrné léky na klouby. Jinak ale funguje stále stejně. Je poslušný, s velkou radostí podává cokoli a rád je v Adamově společnosti.
Adam je velmi činorodý, pořád něco kutí na zahradě. Kdykoli hvízdne, Olin se rychle zvedá a utíká za ním, aby mu mohl být nablízku. Po práci zase odpočívají, leží spolu na zemi, Olin Adamovi olizuje nohy a záda. To má Adam moc rád, hezky se u toho uklidní a pomáhá mu to uvolňovat ztuhlé svalstvo. Adam Olinovi taky pořád něco povídá a pes leží, poslouchá a vrtí ocasem. Olin je vděčný a trpělivý posluchač, přesně takového Adam potřebuje ;) Vlastně nejen Adam, ale i další pubertální dítko z naší rodiny ve chvílích smutku chodí vždy k Olinovi na pelíšek, mazlí se s ním a šeptá mu svoje trápení a stesky. I maminka si někdy chodí k Olinovi postěžovat na špatný den a načerpat sílu z dotyku jeho hebkého černého kožíšku. Olin je zkrátka náš miláček :)
Posíláme pár fotek.
Přejeme všem do Tlapek pevné zdraví a hodně elánu a nadšení do vaší cenné práce! Paní sponzorce přejeme také hodně zdraví a vše dobré!
Havlovi a Olin