Naďa oslavila své 6. narozeniny
menu

Naďa oslavila své 6. narozeniny

Dobrý den milí tlapkáčtí přátelé,

po delší době vás všechny opět zdravíme při reportu o našem soužití s tím nejlepším pejskem na světě, s naší Naďou.

Naďa v červnu oslavila své 6. narozeniny (na fotografii si pochutnává na dárku), ale roky jí zatím nic nevzaly z její veselé a hravé povahy a z chuti pomáhat. Kdykoli je potřeba a Patrikovi něco upadne, ihned vystartuje a radostně podává. Pro bažanta chodí tak automaticky jako dýchá, ale nejraději má, když podává boty a dlahy nebo když si po ní posíláme nějaký předmět. To bere jako hru a zábavu. Také se krásně naučila držet bažanta. Zpočátku nám je dokázala v návalu radosti a nadšení i prokousnout, ale nyní ho bere tak zlehka, že už ho ani nemusíme ovazovat lepenkou. Je velmi učenlivá a tak není s podivem, že již po čtrnácti dnech u nás dokázala přesně rozlišit dle hlasu ve výtahu, ve kterém patře vystoupíme a na tu stranu se natočit ještě dřív než se otevřou dané dveře. Náš výtah se otevírá v přízemí, ale jede i do suterénu a tam se otevírají protilehlé dveře. A Naďa stojí vždy připravena a správně otočena. Stále jsme udiveni její chytrostí a zároveň se divíme, že jí pořád baví její žlutý tenisový míček. Ten má zkrátka za odměnu a tento rituál dodržujeme za každého počasí. Jen v těchto vedrech si musíme vystačit v domácím prostředí. Nicméně tuto její nejoblíbenější činnost provádíme vždy s Patrikem. My házíme a Naďa nosí míček Páťovi do klína (viz. fotografie). Moc nám pomáhá, když otevře dveře. To umí perfektně.

Stejně jako nakupování. To je radost, když jí odložíme a ona v klidu a v pohodě čeká a nenechá se nikým a ničím rušit. Na přiložené fotografii sice není odložená, ale trpělivě čeká i se svým páníčkem Patrikem.

S Naďou stále dodržujeme vše, jak jsme se od vás naučili. Čistíme zuby gelem, odčervujeme, dáváme na jaře tabletu proti klíšťatům, očkujeme. Naďa je stále při chuti.

Jsme vám velmi vděční za naší šikovnou společnici, která kudy chodí, tudy rozdává pozitivní energii. Je stále v dobré náladě, a tak jí dokáže přenést i na nás. Děkujeme vám za úžasného a krásně vycvičeného pejska, který nám přináší jen samou radost.

Doufáme, že tomu tak bude co nejdéle. Děkujeme.

Mějte hezké léto.

S pozdravem Kociánovi