S Maxem jsme sehraná dvojka
menu

S Maxem jsme sehraná dvojka

S Maxem jsme už opravdu sehraná dvojka. Ještě aby ne, když jsme spolu tak dlouho. Poslední dobou jsme si užívali procházky spolu a nebo i s dětmi. Všichni Maxe pořád chváli, ale to neznamená, že občas něco nezkusí, zda mu to opravdu neprojde. To si ovšem ověří, že opravdu ne. Poslouchat se musí.

Tím, že už nějakou sobu řídím sama, tak se Max musel přeorientovat i na nastupování a vystupování do dodávky. To už nám hezky jde. Max si velmi oblíbil děti od kamarádky, které často hlídám a pokud začne ten menší, který má 1,5 roku a náhodou jsem na minutku odjela do jiné místnosti, tak je hned u něj. Pokud hned nejdu, tak se mě spolu vydají hledat.

Také jsme pořídili nové místo do pokoje, je to taková cestovní skládací bouda, která se vepředu zapne a pokud ho nemohu vzít s sebou, tak ho tam mohu zavřít. Prostoru tam má hodně a velmi si ho oblíbil. Dokonce tam občas uteče i v noci z postele. Ze začátku to bylo opravdu zvláštní, protože nikde jinde moc spát nechtěl. Ale tuto boudu má opravdu velmi rád. Má v ní svého plyšáka a dokonce do ní chodí i sám od sebe. Za to jsem opravdu ráda.

Měla jsem teď hodně lékařů, čeká mě vyšetření přes noc a to bohužel budeme bez sebe. To ale zvládneme. Věřím, že to bude jen na tu jednu noc. Pokud ne, tak by za mnou s mamkou dojel aspoň na návštěvu. Max se má naštěstí skvěle i po zdravotní stránce, jediné co jsme řešili, tak byl zánět ucha. Byl oto po dlouhé době a vyléčili jsme to.

O prázdninách jsme byli na dovolené spolu s kamarádkou, jejím synem a štěnetem labradora Eny s tou se opravdu hodně skamarádil, ale pokud má vestu, tak ví, že právě není čas si hrát. Na zahradě nebo pokud se domluvíme, tak jsme je nechali vylítat , ale i tak věděl, že poslechnout musí. Za to jsem opravdu ráda.

O žádném problému momentálně nevím.

Ve městě kde bydlíme, tak už si na něho také zvykly a rádi ho vidí. Dokonce už si pamatuji, že mi na něho nesmí volat a ani šahat bez povolení. Pokud máme čas, tak rádi zastavíme na kus řeči a případně nechám pohladit.
S Maxem nejvíce využíváme možnost canisterapie a případně doprovod. Doma mi pomáhal s podáváním předmětu, které mi spadnou a také s překonáním špatné nálady. Jsem velmi ráda, že si zvyknul na děti, které často hlídám a i přitom mi asistuje. Ať už jde o podání věcí, které mi spadnou nebo věcí, které potřebuji a jsou na zemi.

S pozdravem
Kateřina