Kačka a Max
menu

Kačka a Max

Ahoj přátele,

Tentokrát přináším zprávu ohledně Mně (Kačky) a Maxíka.

Daří se nám celkem dobře, já rehabilituji v Axonu a Maxík tam se mnou párkrát byl. Neberu ho vždy, protože to ne vždy je možné. Každopádně se všude chová ukázkově, je moc hodný a lidé si ho chválí. Když máme čas, tak ho nechám ukázat co umí, jak je šikovný a popřípadě ho nechám pohladit. Ale to opravdu jen za mého povolení a když nikam nespěcháme a Max zrovna nepotřebuje být plně soustředění. Unesení z něho jsou všude. Dokonce i v Motole, tam ho mají v oblibě hlavně sekuritáci. Vždy jim zpestři den a dokáže změnit přístup personálu. Což je úžasné.

Momentálně začalo jeho oblíbené období, a to zima se sněhem. Ten měl rád už od doby, co jsem Maxe dostala a ve sněhu se rád prochází, když může. Když zůstane Max chvilku doma, tak je hlavně hodný, jak mile přijdeme hned jde podávat boty na doma. Je to jeho zvyk.

Já sem na tom zdravotně tak na střídačku. Momentálně jsme rádi, že si užíváme advent doma, a ne v nemocnici i když mám kontroly a momentálně i kapačky ambulantně. Vypadá to, že si čase bude zvykat na nový vozík. Mám totiž vybraný ještě jeden, díky kterému bychom se dostali na delší procházky, a to do jakéhokoliv terénu. Tak jsme zvědavá, jak se s ním sžije, ale věřím, že perfektně.

Maxíka taky od cca ledna čeká změna a to ta, že budeme mít velké auto, díky kterému budu více samostatná. Nebudeme potřebovat spolu doprovod, tak uvidíme, jak to budeme zvládat. Věřím, že perfektně. Na váze Maxíka pořád pracujeme. Má granule, díky kterým mu přestali záněty v uších a pomalu na nich také hubne. Upravili jsme mu dávkování a chodíme více ven, nebo se o to tedy snažíme. Ne vždy je to možné.

U nás to chodí tak, že „Ježíšek“ chodí i k nám, a to včetně zvířátek. Tak určitě vzniknou nějaké další fotky.

To by bylo asi vše, zase se ozveme.

S pozdravem

Kačka a Max