Letní hlášení od Elišky s Lady
menu

Letní hlášení od Elišky s Lady

Milé Pomocné tlapky,

uplynul nám další čas, který trávím se svojí parťačkou Lady.
Byli jsme společně v botanické zahradě v Praze, byla to moc příjemná procházka a krásné prostředí. Rádi se chodíme na večerní procházky. O víkendu si všechen čas vynahrazujeme a jsme spolu moc rádi. Moc se na sebe těšíme.

Těšíme se na společné léto, pohodu, odpočinek, výlety a hlavně, že budeme jenom a jenom spolu. Prožili jsme super dovolenou v Beskydech, přidáváme pár fotek a typ na super ubytování pro vozíčkáře a asistenčního psa (www.hotelvitality.cz). Výborné jídlo, bezbariérové, zvedák do bazénu, komplet toalety a kabinky pro vozíčkáře, prostorný pokoj, vstřícný a milý personál.

Lady mi pořád pomáhá, podává mi vše, co potřebuji, tužky, klíče, lahev s pitím. Podává mi i oblečení, které zapomenu na židli v koupelně na převlečení. Je to moje velká asistentka. Teď nás bude čekat velká výzva, poprvé budu trávit dopoledne doma sama, jenom s Lady. Mám trošku obavu, ale zároveň se i moc těším, že všem ukážeme, že to spolu zvládneme na jedničku, a tak nám držte pěsti. Já Vám pak napíšu, jak to všechno dopadlo, co všechno mi spadlo.

A já se tímto s Vámi loučím, přeji krásné slunečné a pokud možno pohodové letní prázdniny plné sluníčka radostí s našimi čtyřnohými společníky.

Prázdninám zdar přeje Eliška s Lady