Hlášení z rozhledny
menu

Hlášení z rozhledny

Milé Pomocné tlapky,

další společné měsíce jsou za námi a tak se s Vámi podělím o naše společné zážitky za uplynulé měsíce.

Společně s Lady a celou rodinou jsme navštívili rozhlednu Báru, kterou najdete kousek od Slatiňan. Celá trasa je vhodná pro vozíčkáře, cesta je až k rozhledně asfaltová a značená, zvládnete i na električáku. Rozhledna je celodřevěná, nahoru už bohužel po úzkém schodišti, ale výhled je nádherný. Najdete zde i malé občerstvení a lesem se dostanete na Kočičí Hrádek, tady jsou cesty taky zpevněné a až na jeden horší úsek zvládne mechanický vozík s doprovodem v pohodě. Je to nenáročná a pohodová procházka, kde najdete i lanový park a hlavně celou dobu jdete lesem a na pohodu. Posíláme i pár fotek z tohoto výletu, kde je vidět, jak s Lady sledujeme tu výšku:).

Konec školního roku znamená, že teď budu prázdniny trávit společně v přítomnosti Lady i když letošní covid rok jsem byla víc doma ve škole. Máme naplánovanou dovolenou na chalupě v Nových Hradech, kde přidávám další tip na super bezbariérové ubytování pro vozíčkáře a větší skupiny lidí. Najdete tady spoustu vyžití v přírodě, sport a můžete sebou vzít i asistenčního psa www.tezinka.cz My jedeme už po třetí a moc se těším.

Lady je můj nejvěrnější kamarádka, je mi pořád na blízku, málokdy se stává, že je v jiné části domu než já. Hlídá si mě a je připravena mi kdykoliv podat co potřebuji – hřeben, tužku, sešit, lahev s pitím apod. Ale je moje největší psychická podpora a pomoc, přijde se pomazlit, když potřebuji. Jsem moc ráda a vděčná, že jí mám :).

S pozdravem Eliška a Lady