Pozdrav Gucciho z Mostu
menu

Pozdrav Gucciho z Mostu

Milí Tlapácký kamarádi,
tak se hlásím z Mostu a rád se podělím o mé zážitky a nové dovednosti.
Tak především se chci pochlubit, že kromě všeho co již mám zažité jako otevírání dveří, podávání a donesení všeho co Víťa zrovna potřebuje jsem se naučil, že když zazvoní budík musím donést pouzdro s léky a představte si, že mi už Víťa nemusí ani říkat, prostě zazvoní budík a já vím co mám dělat. Také chodíme nakupovat a byl jsem hodně u lékařů, kde říkali jak pěkně dohlížím na Víťu a jak jí má přítomnost svědčí. Taky jsme šli na krev kam pravidelně docházím a sestřička říkala: " á Gucci se na nás přišel podívat ", pak se obrátila na Víťu a řekla a vy se jmenujete jak?

Také jsem už měl promoci. Bylo to moc hezké a úžasně pohodové. Viděl jsem se s kamarády se kterými jsem poctivě trénoval. Všichni jsme se chovali vzorně, protože jsme moc dobře věděli že i na promoci musíme dávat pozor na naše svěřence.

Začíná léto, které bude určitě plné zážitků, cestování a dobrodružství, už se těším. Prý pojedeme někam na dovolenou to budu mít zase plno práce, ale těším se. Já se totiž strašně nerad nudím.

Tak a to je pro tentokrát vše. Po prázdninách napíšu co jsem všechno zažil.
Mějte se tlapácky! Váš Gucci.