S Guccim nám to klape
menu

S Guccim nám to klape

Tak opět posílám pravidelné hlášení z Mostu.

Nevím, čím bych začal opět toho bylo moc. Tentokrát se musím pochlubit kromě toho, že skoro bez povelu podávám vše o co mě Víťa poprosí, zavírám a otvírám dveře, doma si donesu obojek když mě pro něj pošlou, skočím pro telefon, venku se nikoho a ničeho nevšimnu a soustředím se jen na Víťu jsem zjistil, že když Víťa zavrávorá a už to vypadá že upadne přitisknu se jí k pravé noze a ona to pěkně vyrovná a neupadne, někdy se směje, že tu hůlku díky mě má už jen na parádu.

Také doprovázím Víťu k lékařům, chodím nakupovat, vyřizuji věci na úřadech, navštěvuji divadlo a kino, kde se samozřejmě chovám slušně a sklízím chválu a obdiv. Samozřejmostí je chodit do práce a na návštěvy.

To by bylo z povinností všechno udělám si taky čas na zábavu a odpočinek. Užívám si venčení když jezdíme k Mosteckému jezeru nebo do lesa to si zařádím, přesto ale poslechnu na slovo když mě zavolají a Víťa potřebuje podat hůlku. Když si dopoledne schrupnu tak jen na jedno oko, kdyby Víťa něco potřebovala, ale ona toho dopoledne moc nepotřebuje, tak mám klid.

Tak a to je tento měsíc ode mně vše. Prostě se mám báječně a užívám si každý den s lehkostí a elánem.

Mějte se krásně jako já a nezapomeňte se usmívat na svět on Vám to vrátí s láskou Váš Gucci.