Podzimní dny s Guccim
menu

Podzimní dny s Guccim

Drazí kamarádi Tlapáčci,
hlásí se Vám Gucci z Mostu. Chci se s Vámi podělit o vše co jsem zažil v říjnu. Tak nejdřív musím napsat, že se mám dobře a vše mi vychází.

Pořád rád a s chutí pracuji, ale umím se také bavit a odpočívat. Můj den začíná tím, že vzbudím Víťu, hned jak si sedne bez jediného povelu jí podám jednu bačkoru a pak hned druhou ona se na mě usměje pohladí mě a jdeme se vyvenčit poté dostanu snídani a jdu si ještě lehnout Víťa pracuje a já vše prospím. V poledne jedeme autem na dlouhou vycházku k Mosteckému jezeru tam se pěkně proběhnu a jedeme do obchodního centra, k lékaři nebo jdeme někam na úřad. odpoledne přijde i Zdeněk a jdeme se podívat do města co je nového. Když přijdeme domů dostanu večeři a jdu si schrupnout.

Pak si skočím ještě jednou ven a jdu spát. Samozřejmě během celého dne vše vzorně podávám, tu hůlku tu peněženku prostě co je třeba.

Tak třeba tuhle v chovatelských potřebách Vítě upadla konzerva pro kocoura a paní prodavačka se hrnula jí zvednout, ale já byl rychlejší. Zase mě obdivovali a dokonce jsem zdarma dostal malý pamlsek na doma. Také jsem byl u veterináře. Ostatní pejskové se klepali a dělali scénky, ale jsem byl naprosto v klidu ,vždyť paní doktorka je tak hodná, když jsem dostal injekci ani jsem to necítil a na váhu jsem si vlezl také v klidu vážím krásných 30,5 kg.
Tento měsíc jsem byl celý den v Praze musel jsem do práce na poradu a pak se jel podívat na Staroměstské náměstí. Také jsem doprovázel Víťu na velké vyšetření do nemocnice. Nejdříve jsme šli na odběr krve pak na magnetickou resonanci a nakonec k paní doktorce, která měla radost jak se nám pěkně daří a vše funguje.

No a to je vše mějte se hezky a těšte se na advent jako já.
Krásné podzimní dny přeje Váš Gucci.