Pozorný Gucci
menu

Pozorný Gucci

Ahoj Kamarádi,
tak měsíc je zase za námi a já se s vámi chci podělit o své zážitky. Kromě toho, že pracuji což je samozřejmost, pomáhám i navíc. Jsem všude kde mě Víťa potřebuje a ochotně a s radostí jí podám na co si pomyslí a někdy nemusí ani říkat, jsem pozorný a když jí na ulici cokoli upadne hned jí to podám.

Taky jsme byli na kontrole v MS centru, kde nás paní primářka moc chválila, jak se Víťa pod mým dozorem zlepšila. Pak jsme jeli na dovolenou na Šumavu, tam se mi moc líbilo. Nebylo tam to protivné horko, všude tráva a les. Byli jsme na zámku Vimperk, ale tam nás nepustili. Tak jsme potom jeli do Velhartic na hrad a zámek, tam to bylo moc pěkné. Na hrad s námi mohli i pejskové bez vysoké školy, ale na zámek jsem směl jen já. Taky jsme byli párkrát v hospodě, kde hráli na kytary, housle, ale mě se nejvíce líbilo, když tam hrál jeden pán na harmoniku.

Taky už jezdím i v cizích autech. Ze začátku se mi moc nechtělo, ale už moc dobře vím, že kam jde Víťa nemusím mít žádné obavy a v klidu jdu s ní.

V srpnu jdu na oslavu 50 narozenin, jsem moc zvědavý, jak se mi tam bude líbit.
Tak krásný srpen a hodně pohody.

Váš Tlapák Gucci.