Gucci v novém domově
menu

Gucci v novém domově

Zdravím tlapáky,
posílám moc pozdravů z Mostu kam mě můj trenér přivezl pár dní mi ukazoval můj nový domov. Byla tam Víťa, kterou dobře znám. Všechno tam bylo připraveno misky, provázky na kliky a taky pelech. Ten se mi ze začátku vůbec, ale vůbec nelíbil, Víťa trvala na tom, že když řekne tak si tam musím jít lehnout a být tam dokut neřekne že mohu jít jinam.

Nakonec jsem si řekl, že jí dělám radost a budu poslušně na ten pelech chodit.
V pátek přišel trenér, jeli jsme autem do kterého jsem krásně nastoupil k paní doktorce. Byli tam pejsci, kterých jsem si nevšímal. Všem jsem předvedl jak se má chovat pes s vysokoškolským vzděláním. Pak jsme jeli zpátky domů a to jsem koukal, když mi trenér zamával a šel pryč. Zůstal jsem s Víťou, Zdeňkem a kocourem, které ho jsem ještě moc neviděl, ale prý to bude můj kamarád. V sobotu jsme jeli na hory prý za dědou. Do toho velkého auta s přepravkou se mi vůbec nechtělo. Nakonec mě přesvědčili a já jel. No tam bylo krásně byli jsme v lese, byl tam sníh a mi šli na procházku. Byli tam divný lidi měli prkýnka na nohou a hole v ruce, Já si jich vůbec nevšímal a dával pozor, aby Víťa neupadla. Najednou byl večer a jeli jsme domů, zase se mi nechtělo do auta no nakonec jsem to zvládl.

Po tak krásném dni jsem spal až do rána ani se mi nechtělo v noci čůrat. V neděli ráno jsme trochu trénovali a odpoledne jsme šli do nákupního centra si koupit nový kartáček na zuby, protože ten co mi pořídila Víťa je sice dřevěný ale všude se nedostane.

Tak přeji krásný týden a v neděli se zase ozvu jaký byl týden Váš Gucci.