První měsíc s Ginou
menu

První měsíc s Ginou

Gina je s námi už měsíc a moc mi pomáhá. Každý v mém životě neustále říká, jak velkou změnu ve mně vidí.

Doprovází mě všude. Šla se mnou na univerzitu v Anglii, kde na přednáškách leží u mého stolu. Zaměstnanci na univerzitě byli nápomocní, byla uspořádána schůzka s ochrankou kampusu, aby se mohli setkat se mnou a Ginou a my s nimi, a byly jsme ujištěni, že pokud budeme mít nějaké problémy, můžeme je kontaktovat. Gina dokonce dostane svůj vlastní univerzitní průkaz.

Gina se mnou také byla na několika schůzkách s praktickým lékařem a psychiatrickou službou a chodíme spolu nakupovat potraviny. Na všech místech bylo její chování opravdu příkladné a pomohla mi vyrovnat se s místy, která pro mě dříve činila velké potíže.

Gina mě také několikrát doprovázela do centra pro děti, ve kterém jsem dobrovolník. Všichni zaměstnanci, rodiče a děti ji naprosto milují a všichni byli úžasní, pokud jde o respektování toho, že jim není dovoleno ji hladit. Všechny děti byly také velmi zvědavé na Ginu, ptají se na spoustu otázek nejen o její práci asistenčního psa, ale také o tom, jak je stará nebo „proč s ní mluvíš francouzsky“, když nepoznali češtinu. Také jsem již od dětí dostala spoustu uměleckých díl Giny, včetně jejího portrétu na mé paži pomocí barvy na obličej.

Gině nevadí cestování, zvládá vlaky, autobusy a po většinu cesty spí. 

Gina spí v mé posteli, což mi pomohlo s usínáním a s tím, že se v noci tolik nebudím. A když se ráno probudím, Ginu vidím jako první, což mě rozzáří štěstím.

Často chodíme na hřiště poblíž našeho domu hodím frisbee nebo ji nechám jen tak běhat a procvičujeme přivolání, což se jí velmi daří.

Doma má Gina zábavu s doporučeními hračkami a nebo se k nám jde pomazlit. Gina je ráda aktivní. Bez problému přešla na nové krmení a příští týden jdeme k veterináři na očkování, kde se zváží.

 Gina je v Oxfordu spokojená a užívá si přítomnost mě a mamky.

Gina je naprosto úžasná, veselá a hravá a těším se na další dobrodružství s ní. Je můj milující společník.

Veselé Vánoce a šťastný nový rok přejí

Karolína a Gina s rodinou