Garp velmi rád pracuje
menu

Garp velmi rád pracuje

Nový rok pro nás nezačal zrovna šťastně, jak jsem říkala, 20. prosince 2021 jsem musela odejít na nemocenskou. Byla jsem vyřazena z provozu na dlouhých 5 měsíců. Garp mi stál věrně po boku a nehnul se ode mne. Nějak jsem to časem ustála a na konci června jsme se vrátili  zpět do práce. Ovšem dohnat ztracený čas byl poměrně náročný.

Ač jsme původně na dovolenou letos nechtěli, v rámci odpočinku jsme se v půlce srpna sbalili a odjeli. Jeli jsme autem pod Makarskou, cesta byla poměrně náročná, ale dělali jsme zastávky,  jinak v podstatě cestu prospal. Jiní psi jej na parkovišti absolutně nezajímali, ví, že tu jej jen pro mne :-).  Byli jsme v apartmánu, moc pěkném,měli jsme i balkon a klimatizaci. S Garpem jsme ráno chodili na pláž, byť psů tam bylo po ránu docela dost. Naši cestu jsme končili já kávou a Garp miskou s vodou. Další procházka, delší, až večer, přes den jen kratší na potřeby. Nechala jsem mu zapnutou klimatizaci na 24 stupňů a  po našem příchodu jsme seděli vždy ve stínu na balkoně.

Garp velmi rád pracuje, je úplně šťastný, když mi může podávat různé věci a stále si mne hlídá. Velmi mi pomáhá, troufnu si tvrdit, že sami uvidíte rozdíl mezi rokem 2021 a 2022. Jsem daleko sebevědomější, odvážnější, již se nerozhlížím neustále kolem sebe, a on upozorní, když je někdo moc blízko. Ne, že by vydával nějaké zvuky, ale mne již stačí, když se ohlédne, potom vím, že se něco děje a jsem opatrnější. Jinak je ale nesmírně klidý a vyrovnaný.

S ním se cítím v bezpečí.

Adriana a Garp