Elsa a doba temna
menu

Elsa a doba temna

Jak říká máma, tohle bude opravdu “echt” zpráva. Na začátku prosince jsme se v dobré víře vydali do Avionu Shopping Park Ostrava abychom protrénovali Elsu a její dovednosti. Je opravdu šikovná. Sem tam si sice na někoho zaštěká v domnění, že mě má chránit - děvenka naše starostlivá, ale to zřídka kdy. Když jsme čekali až se rodiče prohrabou záplavou oblečení v prodejně Sportisimo, tak lidé chodili a říkali ty jsi ale krásný pejsek. No a ještě kdyby věděli jak chytrý.

Poté nastala trochu “doba temna„. Poněvadž jsme všichni kromě Elsy lehli s covidem 19. Moc jsme toho nedělali po většinu času odpočívali a spali, když jsem trochu mohla házela jsem Else věci z postele, obzvlášť jsi oblíbila plyšovou surikatu, vždy když mi ji podala do postele šťouchla do ní čumákem, takže se dokutálela až ke mne, což mne vždy nesmírně pobavilo.

Jednou mi bylo fakt děsně blbě v kuchyni- Omlouvám se, ale spisovně to vážně napsat nemohu -Elsa tryskovou rychlostní zmizí do pokoje k posteli, za pár vteřin se vynoří s plyšovou surikatou v hubě -což nás dojme málem všechny, poněvadž povel k tomu nedostala. Pamatovala si jen, že když mi surikatu podá rovná se, blažený smích. Ó jak krásná psi logika.

Pod stromeček bohužel nic nedostala, ale podle mého názoru si to užívala. Velmi často čuchala ke stromečku- krásně voněl.

Na Silvestra jsme jsi konečně po dlouhé době dali do těla s kamarádkou, také procvičili mozkové závity kvízem do kapsy pustili sobi takové na řetízku, no byl srandy kopec. A k tomu nám vyhrával Čechomor. Předali jsme si symbolické dárečky a věnovali se jak kvízu, tak Else myslím, že všichni byli spokojení.

Za celou naši rodinu vám přejeme pokud možno usměvavý nový rok A přejeme hodně spokojených klientů a dech beroucích zážitků. Buďte zdraví a mějte se rádi.

Humplíkovi s Elsou