Druhý měsíc se šikovnou společnicí Channel
menu

Druhý měsíc se šikovnou společnicí Channel

Opět Vás všechny rádi zdravíme.
Březen uběhl rychlostí blesku a náš společný druhý měsíc se šikovnou společnicí Channel s ním.

Byl to náročnější měsíc, hlavně proto, že se mezi našimi čtyřmi dětmi protočila řada bacilů. Channel to zvládla na jedničku, asi má dobrou imunitu. Absolvovala očkování a také bez problémů zbaštila tablety na odčervení a vnější parazity. Absolvovala s námi dva větší výlety, kdy ji Nikolka hrdě držela za vodítko. Dále pár oslav a taky MDŽ, kdy dostala přivonět ke kytičce. Během návštěv ležela v klidu na místě nebo kam jí řekneme a pozoruje okolí. Je moc krásná a tak musíme všem neustále připomínat, že hladit ji můžeme jen my.

Doma si ji oblíbili kromě Nikolky i sourozenci. Jejich nejoblíbenější hra je „Běž na místo!“, kdy se běží posadit k Channelce do pelíšku, Niky se tam radostně doplazí po bříšku. Pak se nás ptají jestli už mají volno nebo mají zůstat :-D. Channel je ráda pozoruje a zapojuje se, hlavně pak při hře podej míček. Co ovšem Nikolce udělalo největší radost je, že učíme Channel tahat za houpačku s Nikolkou. Niky se ráda houpe a s pejskem je to dvojnásobná zábava. Bohužel Niky byla dost nemocná, tak na tom musíme ještě trošku zapracovat a pošleme Vám video. Na závěr měsíce jsme oslavili Velikonoce, které byly tak intezivní, že ani fotku nemáme.

Channelka je úžasná, máme ji všichni moc rádi. Na doporučení má dva pelíšky, jeden v obýváku „ve středu dění“ a druhý v ložnici, kde má svůj klid. Nicméně, ona i přes tu divočinu se čtyřmi malými dětmi je většinu času s námi. Což mluví za vše :-)

Mějte se moc hezky.
Nikolka s Channel a rodinou