První měsíc s Chanel
menu

První měsíc s Chanel

Moc Vás všechny zdravíme.
Je konec února a to znamená, že máme první společný měsíc s Chanel za sebou. Utekl jak voda. Pocity máme vesměs pozitivní. Zas tak moc se toho nezměnilo, ale co vnímáme s manželem jako největší pozitivum a přínos, je takové celkové uklidnění. Jak jen to říct. Niky je víc v klidu a šťastná.

Channel u ní vyplnila chvíle „prázdna“, kdy třeba máma musí i něco uvařit a uklidit a Niky pak měla úzkostné „záchvaty“, že se jí samotné nic moc nedaří. Teď se plazí za Chanel, pohladí ji nebo na ni jen tak kouká a usmívá se. S Chanel chodíme několikrát denně ven a to je ku prospěchu všem dětem i nám, venku je prostě lepší energie, než sedět stále doma. Myslím, že Channel nijak neteskní a její program plně vyplnila Nikolka a její tři sourozenci. Ochotně jim podává míčky na vyzvání.

Taky se s námi ráda mazlí a že je to kus ženské okolo 30 kilo. Zároveň dává pozor, aby dětem nijak neublížila. Co nejvíc Nikolka miluje, je canisterapie a když jí Channel olíže celý obličej. Je čistotná, tak mi to jako mámě nevadí a jsem ráda, že je Niky šťastná. Během února jsme se snažili dodržovat rady trenéra a Channel nijak „nezkazit“.

Navštívili jsme i obchodní centrum s eskalátory, výtahy, řadu doktorů, jeli na výlet vlakem a vše zvládla na jedničku. Jen stále připomínáme širokému okolí, že Channel se nehladí, že je Nikolce ku pomoci a že se má u nás dobře. Už je prostě naše a my za ni s Nikolkou moc děkujeme. Těšíme se na další společný měsíc, o kterém Vám rádi napíšeme. Také nadcházející jaro a společné procházky.

Mějte se moc hezky.
Nikolka s Channel a rodinou