Buffy nás všude doprovází
menu

Buffy nás všude doprovází

Milé pomocné Tlapky,
moc Vás zdravíme po čtyřech měsících společného soužití. Měsíc prosinec byl pro nás velmi hektický, jak kvůli nemocem tak kvůli svátkům. Ale přesto všechno ty byly krásné svátky plné dárků, lásky, něhy a klidu. Buffy už si u nás tak zvykl, že můžeme nechat kdekoli cokoli otevřené či položené a nic si nevezme a ani nás nebudí, už ví co se sluší na hodného pejska. Vánoce byly krásné i Buffy doslal malou nadílku, přeci jen je to už naše rodina, máme ho mooooc rádi. Silvestr až tak klidný nebyl, ale Buffy překvapil, bála jsem se, že mu ohňostroje budou dělat problém, ale ukázal se jako klidný pejsek. Prosinec byl pro nás náročný kvůli Kájíkovi, který byl opět nemocný, bohužel celý prosinec nebyl ve školce, ale jsem ráda, že se nechal aspoň přemlouvat na venčení pejska, jelikož čertví vzduch vždy pomáhá... s Pejskem se honily, Kam šel Buffy šel i Kája a obráceně je to krásné se na to koukat, když vidíte jak se mají rádi a Kájik už umí dát Buffymu najevo objetím, že ho má rád a už se nebojí na něj položit aspoň nožičky, což byl před tím velký boj, když to takhle půjde dál, tak počítám, že si v brzké době na něj lehne a budem moci konečně cvičit i Canisterapii.

Buffy nás doprovází všude, po novém roce jsme hned jeli se syna do nemocnice Královské Vinohrady v Praze na metabolickou kliniku a Buffy byl klidný a zvládl i dlouhou cestu tam a zpět. Kvůli komfortu a klidu jsme pořídily novější vetší auto, aby měl vzadu pohodlí, ze začátku se mu do něj nechtělo …bylo to přemlouvání, ale nyní žádný problém. Jak se říká na vše chce čas a na nic nespěchat. Pravidelně nás navštěvuje paní Žaludová z rané péče Motýl a při poslední prosincové návštěvě viděla jak se Kájík od doby co je tu pejsek změnil.

Moc Vám děkuji za to, že Buffyho zde můžeme mít je to velká pomoc i pro mě. Přeji Vám dodatečně do nového roku hodně štěstí a pracovních úspěchů, jelikož ta práce kterou děláte, je úžasná.

S pozdravem a přáním všeho dobrého.

Rodina Houškova s Buffym