Adventní přání
menu

Adventní přání

 

Ráda bych v tento adventní čas popřála všem klientům, trenérům, vychovatelům, sponzorům a pejskům z Pomocných tlapek hodně zdraví, pohodu a tisíce malých radostí, které nás dělají spokojenější a šťastnější.

Doba vánoční nás nutí trochu zpomalit a zamyslet se nad našimi životy a skutky. Mě donutila, při každodenním nostalgickém omkrnutí webových a FBstránek Pomocných tlapek, vzpomenout si na posledních 15 let mé spolupráce s PT jako vychovatele štěňat. Proběhly mi hlavou nezapomenutelné okamžiky s více než 15ti svěřenými psími kamarády. Vrátila jsem se k pravidelnému setkání s ostatními vychovateli, kteří se za tu dobu stali mými „stejně ulítlými“ kamarády. Vzpomněla jsem si na čas a rady trenérů, kteří jsou nám v kteroukoli denní i noční dobu připraveni podat v nesnázích pomocnou tlapku.

Přiznávám, že adventní bilancování nezůstalo bez slz, vzhledem ke skutečnosti, že jsem nyní musela z rodinných důvodů práci vychovatele přerušit. Ale určitě v budoucnu najdu způsob (musím najít!!), jak se k ní vrátit.

Za ty roky nám totiž Pomocné tlapky tisíckrát dokázaly, že sebemenší darovaný finanční obnos i úsilí nás dobrovolníků jsou na maximum využity tím nejlepším způsobem, na jehož konci je šťastný klient, kterému ta naše učuraná, nezbedná psí kulička přinese pomoc a radost.