Slavnostní promoce asistenčních psů
menu

Slavnostní promoce asistenčních psů

3. června 2023 se konaly každoroční slavnostní promoce asistenčních psů společnosti Pomocné tlapky o.p.s.

Z celé republiky se do krásné budovy v Karlíně, kam nás pozval náš partner pojišťovna Kooperativa přijelo 11 asistenčních psů se svými blízkými, pracovníci společnosti, dobrovolný vychovatelé a sponzoři. Bohužel kvůli kapacitě nemohli přijet všichni, proto jsou zde fotky, které přiblíží atmosféru.

Po úvodním uvítacím drinku od společnosti Bohemia sekt a.s. Starý Plzenec sme mohli začít.
Slavností provázel pan Petr Kasal, úvodní slovo patřilo ředitelce společnosti Pomocné tlapky o.p.s. paní Haně Pirnerové a řediteli Nadace pojišťovny Kooperativa pani Milanovi Medkovi.
Na slavnosti se především děkovalo. Děkovalo za podporu, pomoc, odvedenou práci, členům správní a dozorčí rady, vychovatelům štěňat , trenérům, donátorům. Každý obdržel krásný dárek od společnosti FLOREA.CZ a z Vinařství Nešetřil ze Znojma. Vychovatelé i trenéři se setkávali se svými svěřenci a dojetí, emoce byli úplně všude. Ale tak to má být, slzy štěstí jsou vítané.

Děkujeme našim sponzorům, kteří zajistitli úžasné občerstvení: rybárna Špilar Plzeň, Makro Plzeň, Prima Pekárna Plzeň, Tropico s.r.o. Opařany, pivovar u Stočesů Rokycany.